Binekli İlkokulu
Binekli Köyü Viranşehir/ŞANLIURFA

VİZYON

Eğitim öğretim kalitesinin devamlı yüksek tutulduğu, öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, bilimsel ve sosyal yönden gelişmiş, okuyan, araştıran, düşünen, üreten, milli, manevi değerlere sahip ve saygılı bireyler yetiştiren, "Örnek ve Lider" bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Biz, Binekli İlkokulu çalışanları, Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Rakip olarak kendimizi görürüz. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız.

Öğretim Şekli :TAM GÜN ÖĞRETİM

TAM GÜN ÖĞRETİM

BAŞLAMA 08:30 BİTİŞ 14:20

OKULUMUZ KÖMÜR SOBASI VE ELEKTRİKLİ ISITICILAR KULLANILARAK ISINMAKTADIR.

Uydu İnternet (VSAT)

İL MERKEZİNE YAKLAŞIK 85 KM İLÇE MERKEZİNE YAKLAŞIK 33 KM UZAKLIKTADIR.

KÖY